DIANA Hölgyfodrászat

Hírek

Élvezd a vakáció minden percét, de közben ne feledkezz meg hajad megfelelő ápolásáról sem! A termékeket keresd Kérastase szalonodban.

Vivien, a Fifty pairs of Shoes bloggere is a Kérastase Blond Absolu termékcsaládjával ápolja szőke tincseit!

A Fusio-Dose koncentrált hatóanyag tartalmú hajápoló koktél, melyet fodrásza az Ön igényeire szabva a felvitel előtt aktivál.

A hajról és a fejbőrről alkotott egyedülálló ismereteknek köszönhetően a Kérastase szakértők szakmai csoportja olyan  termékeket fejlesztenek, amelyek képesek alapjaiban megváltoztatni a haj minőségét, valamint alkalmazkodnak napjaink globális változatosságához.

Az Ön fodrásza - Kérastase tanácsadója - segít valóra váltani a gyönyörű, egészséges hajról szőtt álmait. Fodrászaink professzionális diagnózist végeznek a szalonokban.

A hajunk számára minden szempontból optimális ápolás megtalálása nem egyszerű. Azonban ha egyszer rátalálunk a legmegfelelőbbre egy egész életre beleszeretünk.

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search