DIANA Hölgyfodrászat

Hírek

Kutatás és technológia

A hajról és a fejbőrről alkotott egyedülálló ismereteknek köszönhetően a Kérastase szakértők szakmai csoportja olyan  termékeket fejlesztenek, amelyek képesek alapjaiban megváltoztatni a haj minőségét, valamint alkalmazkodnak napjaink globális változatosságához.

A Recherche Avancée L'Oréal kutató laboratóriumaiban évente közel 500 szabadalom születik és a jövő egyedülálló innovációin 4.000 specialista dolgozik, akik a világ 60 különböző országából származnak. A Kérastase által felfedezett és kifejlesztett kivételes molekulák új dimenziót nyitnak a hajápolásban.

A különleges hatóanyagok az egyedülálló molekuláris komplexek, a kifinomult textúrák és illatok, valamint az exkluzív, elegáns deisgn mesterművé emeli a Kérastase termékeit. A Kérastase olyan luxus, amely tiszteletben tartja az élő környezetet és olyan világot igyekszik teremteni, ahol a szépség ugyanolyan alapvető, mint az ápolás.

 

 

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search