DIANA Hölgyfodrászat

Hírek

Rituálék és szolgáltatások

Az Ön fodrásza - Kérastase tanácsadója - segít valóra váltani a gyönyörű, egészséges hajról szőtt álmait. Fodrászaink professzionális diagnózist végeznek a szalonokban.

A Kérastase diagnózis a haj jellegzetességének elemzésén túl nagy hangsúlyt fektet a fejbőr egészségének feltérképezésére is, mivel a haj szépségének alapja az egészséges fejbőr. A Kérastase tanácsadói minden szalonlátogatás alkalmával elvégzik a diagnózist, hogy folyamatosan nyomon tudják követni haja és fejbőre szükségleteinek alakulását. Fedezze fel a diagnózis segítségével a megfelelő Kérastase termékeket, melyeket haja egyszerűen imádni fog.

Kényeztesse magát a Kérastase szalonokban kínált exkluzív, személyre szabott szolgáltatások és páratlan rituálék nyújtotta teljes körű gondoskodással, hiszen ezeket úgy állítják össze, hogy fantasztikusan relaxáló és érzéki élményben lehessen része. A Kérastase fodrászok a diagnózis alapján egy személyre szabott, hajának és fejbőrének legmegfelelőbb szolgáltatást ajánlják Önnek a szalonban, így átélheti haja kivételes átváltozását. Kérde fodrásza segítségét és találják meg közösen az Önhöz leginkább illő Kérastase szolgáltatást!

Biztosítsa haja számára a legjobbat a Kaviar Spa Chronologiste rituáléval, amely során átélheti a fejbőrét megtisztító fantasztikus arany peelinget, a mimetikus kaviárgyönygök által nyújtott kényeztető ápolást és a haját körbelengő érzéki illatok érintését. A fejbőr tökéletes tisztításáért és védelméért válassza a Specifique rituálét, amely során része lesz egy pihentető fejmasszázsban is. Kérastase fodrásza a masszázshoz mélytisztító hatású agyagpakolást alkalmaz.

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search