DIANA Hölgyfodrászat

Hírek

Személyre szabott ápolás a kivételesen szép hajért

A hajunk számára minden szempontból optimális ápolás megtalálása nem egyszerű. Azonban ha egyszer rátalálunk a legmegfelelőbbre egy egész életre beleszeretünk.

A Kérastase egy olyan hajápoló márka, amely már 50 éve a vendégek és a világ vezető fodrászainak szívügye.

Megérdemeljük, hogy hajunk olyan legyen, mint mi magunk. A Kérastase olyan személyre szabott hajápolást kínál, amely a világ vezető fodrászainak szaktudását ötvöz9 a leghaladóbb tudományos szakértők ismereteivel. A párizsi luxus simogató érintése, a korszakalkotó hajápoló technológia és a végletekig személyes gondoskodás lenyűgöző változásokat képes véghez vinni az Ön hajának életében.

Az exkluzív Kérastase szalonok fodrászai olyan professzionális haj- és fejbőr-diagnózist végeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy kiválasszák Ön számára azt a legmegfelelőbb ápolást, amelyet haja megérdemel. Bízza haját szakértő kezekre és tapasztalja meg a Kérastase szalonok kivételességét. A Kérastase márka azzal a céllal jött létre, hogy meg tudjon felelni a magasabb igényeknek is illetve, hogy az általa nyújtott érzéki élmények segítségével olyan kényeztetésben részesítse Önt, melynek lenyűgöző pillanatait már senki sem veheti el.

 

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search