DIANA Hölgyfodrászat

Hírek

A haj átalakulása akár 5 perc alatt

A Fusio-Dose koncentrált hatóanyag tartalmú hajápoló koktél, melyet fodrásza az Ön igényeire szabva a felvitel előtt aktivál.

Az exkluzív 5 perces szolgáltatás során haja mintha átalakulna.

Fodrásza a diagnózis során megállapította, hogy haja igénybevett és sérült, Ön pedig ragyogó, festett hajra vágyik? A Fusio-Dose szolgáltatás egy lépésben adja meg a kellő gondoskodást, megfelelve az Ön és haja igényeinek egyaránt. 20 kivételes, kettős kombináció a valóban személyre szabott eredményért, mely hatására haja erősebbnek, fényesebbnek látszik, értintésre sűrűbbnek, puhábbnak, könnyen kezelhetőnek érződik.

Bár a Fusio-Dose szolgáltatás csak 5 percet vesz igénybe, eredménye egyedülálló. Akár intenzív ápolást szeretne biztosítani hajának a festést követően, akár kényeztetni szeretné haját rendszeres szalonlátogatásakor, a Fusio-Dose pontosan azt az ápolást biztosítja hajának, amelyet megérdemel.

 

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search