DIANA Hölgyfodrászat

Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintenek hajukra, a Kérastase márka személyre szabott, egyéni hajápolást kínál.
A személyre szabott hajápolás ötvözi a Kérastase tudományos csoportjainak kiváló ismeretein alapuló kifinomult luxus termékeket valamint professzionális fodrászaink sokéves tapasztalatát és szakmai tudását, hogy vendégeink kivételes bánásmódban részesülhessenek.

...HAJA MINDENT ELÁRUL ÖNRŐL

...TALÁLJON RÁ A HAJÁPOLÓ TERMÉKRE,
MELYBE HAJA AZONNAL BELESZERET

A Kérastase termékcsaládok kielégítik a legérzékenyebb haj igényeit is és megoldást nyújtanak a legváltozatosabb szükségletekre.

Kérje meg Kérastase tanácsadó fodrászát a professzionális haj- és fejbőr diagnózis elvégzésére. A diagnózis alapján fodrásza kiválasztja a legmegfelelőbb ápolást, amelyet az Ön haja megérdemel.

 

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search