DIANA Hölgyfodrászat

A melegollós hajvágás bármilyen hajtípusnál alkalmazható, legyen akár hosszú vagy rövid, vékony vagy vastag szálú a hajkoronád. Az eljárás lényege, hogy a fodrász a meleg pengék segítségével lezárja a levágott hajvégeket, így – a normál hajvágással ellentétben – a proteinek és a természetes nedvesség a szálakban maradnak. A bezárt vitaminok segítik a haj regenerálódását, így hajad nemcsak egészségesebb lesz, hanem gyorsabban is fog nőni. E technika segítségével hajad akár másfél centit is nőhet egy hónap alatt, míg a hagyományos technikával átlagosan egy centivel lesz hosszabb.

– Dúsabb, fényesebb, egészségesebb haj
– Természetes hajregeneráció
– Töredezettség-mentes, erős hajszálak
– Rugalmas, élettel teli, ragyogó frizura

Mint azt már említettük, a melegollós vágás egyik pozitívuma, hogy a haj megőrzi természetes nedvességét, ezért nem lesz száraz és töredezett a hajvéged. Azzal, hogy lezárja a hajszálak felületét, hajunk kevésbé lesz kitéve a környezet káros hatásainak. Természetesen ezt nem azt jelenti, hogy el kell dobnunk a jól bevált hajápolóinkat, csak azt, hogy nem kell többé az összes hajvégápolót felvásárolnunk ahhoz, hogy hajunk csillogó és egészséges legyen.

A Thermo Cut melegolló egy újdonság a professzionális fodrászeszközök körében, amellyel új értelmet nyer a hajvágás szó és az olló hőjének köszönhetően a hajszál egészségesebb lesz, mint valaha.

A melegolló élei elektromosan fel vannak melegítve.

Annak ellenére, hogy elektromos árammal működik a szerkezet, egyáltalán nem veszélyes.

Az olló élének hőmérsékletét a LED monitor segítségével lehet beállítani.

A fodrász és a kliens védelmében az olló élei speciálisan ”hőszigeteltek”, így nem okoz sérülést akkor sem, ha bőr felülettel érintkeznek.

A Jaguar TC rendszer minden hajtípusra egyénileg beállítható: normál, vékony-vastagszálú, szőkített, dauerolt vagy vegyileg kezelt haj.

A ThermoCut melegolló a hajvégeket lezárja, ezáltal a természetes nedvesség és az ápoló anyagok a hajban maradnak.

A hatás azonnal konstatálható, mivel a haj egész szerkezete megjavul!

Finom hajat, nagyobb volument biztosít!

Fénytelen, töredezett hajat regenerálja!

A töredezett hajat erősebbé, egészségesebbé varázsolja dauerolt haj esetében a haj rugalmasságát, megnöveli.

Mindegyik hajtípus könnyebben kezelhetővé válik.

Láthatóan sokkal egészségesebb és erősebb hajszál marad, és nem roncsolódik!

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search