DIANA Hölgyfodrászat

TERMÉSZETESSÉG

A termékek receptúrája legalább 96%-ban természetes eredetű anyagokat tartalmaznak. A hatóanyagok beszerzése felelős és etikus beszerzési program keretén belül zajlik.
A termékek összetétele legalább96%-ban biológiailag lebomló. A Bain Micellaire a Kérastase első olyan terméke, amelynek csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Szilikonmentes. Szulfátmentes. Parabénmentes.

HATÉKONYSÁG

A termékcsalád a Kérastase korszakalkotó tudományos ismereteit és a természetes hajápolás új, forradalmi megközelítését ötvözi magában. A bizonyítottan hatékony összetevők akár két napon át tartó intenzív táplálást biztosítanak a hajnak, három napon át szöszösödést gátló hatást fejtenek ki és négyszer fényesebbé varászolják a hajat.

VALÓDI LUXUS

A Kérastase márka az Aura Botanica termékcsaládot a fürdők világa által ihletett élménnyel gazdagította. Ön saját otthona kényelmében is az utolsó cseppig kiélvezheti az elegáns csomagolásba rejtett kényeztető textúrákat és varázslatos illatokat. A Kérastase nagy hangsúlyt fektet a kókuszolaj és argán olaj minőségére, ezért a termékek összetevőit kizárólag megbízható, fenntartható forrásokból szerzik be.

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search