DIANA Hölgyfodrászat

Termékeink


Warning: Missing argument 4 for plgContentembed_google_map::onContentPrepare() in /home/DiaFodrasz/web/plugins/content/embed_google_map/embed_google_map.php on line 23
/

A Pro Fiber egy egyedülálló, hosszan tartó átfogó hajápoló program, amely regenerálja a sérült hajat. Korszakalkotó tudományos felfedezést, APTYL 100 molekulát tartalmaz, amely simává és hidratálttá teszi a sérült hajszálakat a tövektől egészen a hajvégekig.

Biztosítson kivételes ápolást vékony szálú igénybevett hajának a Pro Fiber Re-Create intenzív hajápoló program segítségével. A Re-Create olyan egyedülálló hajápoló termékcsalád, amely simává és hidratálttá varázsolja a sérült hajat a tövektől egészen a hajvégekig. Az igénybevett haj ápolására kifejlesztett professzionális összetételű maszk megerősíti a hajrostok szerkezetét és hosszan tartó védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.

Re-Create sampon 250 ml
Re-Create maszk 200 ml

KÉRASTASE PARIS

"Mindazon hölgyek számára, akik saját egyéniségük kifejezőeszközeként tekintetek hajukra, a Kérastase márka olyan személyre szabott, egyéni hajápolást kínál, amely a legjobb nemzetközi fodrászok szaktudását ötvözi a haj tulajdonságait kutató tudományok csoportok ismereteivel."

 

Search